Cityterapeuterna_Ny_LOGO_-_1.1.png

Rehabilitering, idrottskadeklinik och wellness i centrala Stockholm

Behandlingar Företagsmassage Övriga tjänster Kontakt Jobba hos oss
Intresseformulär företagsmassage

massoer-event.png

Telefon: 08 – 533 326 04

Epost: foretagsmassage@cityterapeuterna.se

Ring eller eposta för priser och mer information.

Tjänster

Sittande företagsmassage

Företagsmassage på massagebänk

Massör på ert event

Workshop

Klippkort klinikbesök

Intresseformulär Företagsmassage

  svensk-massage.png

Den sittande massagen kan med fördel användas ute på arbetsplatser, i vår massagestol, vid ett bord eller skrivbord. Personalen behöver inte klä av sig och massagen sker utan olja. Utrustning som vi har med oss är en sittande massagestol eller om ni föredrar ett bärbart huvudstöd som möjliggör att personalen sitter bekvämt kvar på sin stol vid skrivbordet under massagen.

Massage av nacke, rygg, axlar. Vid önskemål även armar och huvud.


Längd på behandlingen: ca 15 min eller 25 min per person

Sittande massage minskar muskelspänningar, förbättrar blodcirkulationen, minskar stresskänsla och ger en bättre stämning på jobbet!

Begär offert

IMG_3607.JPGHär ser ni en av våra massörer under ett av våra uppdrag. Vi masserar från ett fåtal deltagare i pausen till flera hundra personer när vi är ute på event.

Gilla-oss-paa-facebook.gifCopyright 2014 Cityterapeuterna Sverige AB

 

Välkommen till Cityterapeuterna - Stockholms bästa massörer. Hos oss kan du boka tid, även akut, för massage och kiropraktik. Kiropraktor i Stockholm city nära Hötorget och stureplan, kan hjälpa dig vid ryggskott och nackspärr. Vi har helöppet för massage och spa. Kom DUO eller ensam.  Beställ presentkort på behandling, friskvårdsmassage och företagsmassage. Vi kommer ut till er arbetsplats. Vill du ha en effektiv idrottsmassage ska du boka för behandling av idrottsskador. Vi ger Stockholms bästa gravidmassage och massage för gravida. Välkomna! Vi rekommenderar även www.kiropraktiksthlm.com och www.kiropraktorstockholm.net.