Cityterapeuterna_Ny_LOGO_-_1.1.png

Rehabilitering, idrottskadeklinik och wellness i centrala Stockholm

Behandlingar Företagsmassage Övriga tjänster Kontakt Jobba hos oss
Intresseformulär företagsmassage

GettyImages_100480419.jpg

Telefon: 08 – 533 326 04

Epost: foretagsmassage@cityterapeuterna.se

Ring eller e-posta för priser och mer information.

Tjänster

Sittande företagsmassage

Företagsmassage på massagebänk

Massör på ert event

Workshop

Klippkort klinikbesök

Intresseformulär Företagsmassage

Massage är ett ypperligt redskap mot smärta och stelhet. Massage är även underbart att få som avkoppling, friskvård och lite vardagslyx!

Massage på massagebänk innebär att vi har med oss en bärbar massagebänk. Vi håller till på ett ledigt utrymme ni för dagen avsatt till massagen. Det kan vara ett ledigt kontorsrum eller ett vilorum.

Massagen sker med massageolja till rofylld musik. Områden som behandlas är vanligen rygg, nacke och skuldror men kan även vara armar, huvud eller efter behov. Massören kan även fokusera behandlingen på eventuella smärtbesvär och idrottskador om detta skulle behövas.

Massage på massagebänk är mycket avkopplande och effektivt mot spända muskler. Massage kan även hjälpa vid spänningshuvudvärk och besvär som musarm.

Tid per person: 25min eller 55min

Begär offert

svensk-massage.png

Gilla-oss-paa-facebook.gifCopyright 2014 Cityterapeuterna Sverige AB

 

Välkommen till Cityterapeuterna - Stockholms bästa massörer. Hos oss kan du boka tid, även akut, för massage och kiropraktik. Kiropraktor i Stockholm city nära Hötorget och stureplan, kan hjälpa dig vid ryggskott och nackspärr. Vi har helöppet för massage och spa. Kom DUO eller ensam.  Beställ presentkort på behandling, friskvårdsmassage och företagsmassage. Vi kommer ut till er arbetsplats. Vill du ha en effektiv idrottsmassage ska du boka för behandling av idrottsskador. Vi ger Stockholms bästa gravidmassage och massage för gravida. Välkomna! Vi rekommenderar även www.kiropraktiksthlm.com och www.kiropraktorstockholm.net.